Follo FK vant stort mot spanske La Nucia

Follo-trener Hans-Erik Eriksen var fornøyd med tirsdagens treningskamp. Alexander Ruud Tveter (t.h.) scoret tre av målene mot spanske CF La Nucia

Follo-trener Hans-Erik Eriksen var fornøyd med tirsdagens treningskamp. Alexander Ruud Tveter (t.h.) scoret tre av målene mot spanske CF La Nucia

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

VALENCIA: Follo FK slo det spanske laget CF La Nucia fra Valencia 4-1 i en treningskamp i Spania tirsdag kveld. CF La Nucia holder til på fjerde nivå i Spania. I den så kalte Tercera division.

Follo ledet 2-0 ved pause. Alexander Ruud Tveter scoret tre av målene for Follo. Det siste var det Fitim Azemi som sørget for. Follo-trener Hans-Erik Eriksen var godt fornøyd med innsatsen mot en ukjent motstander.

- Det er alltid vanskelig å sammenligne et slikt lag med norske lag. De har andre kvaliteter. Det viktigste for oss var å få sett hvor gode vi var på de tingene vi har trent på, sier Eriksen. Han synes det var mye som så bra ut.

- Vi så bra ut som lag og kontrollerte kampen i veldig fin grad hele veien. Den første timen lyktes vi med mye. Den siste halvtimen var også god, men vi lyktes i mindre grad med det vi prøvde på. Litt på grunn av at vi gjorde mange bytter, sier Eriksen.

Bra utbytte

Follo-gjengen reiser hjem onsdag etter en uke i Spania. En uke hvor to treninger hver dag har stått på programmet. Det nærmer seg seriestart og spillerne nærmer seg også det nivået de skal være på i følge Eriksen.

- Denne uken har flyttet oss fremover i riktig retning. Det har vært en treningsleir med stort utbytte, sier Follo-treneren.

- Er det noen spillere som har vist seg positivt frem?

- Vi er utviklingsorienterte og flere flytter seg i riktig retning, i sitt tempo. Det skal, og må de gjøre, sier Eriksen.

En syk Robin Rasch sto over tirsdagens kamp. Det samme gjorde en skadet Martin Reier. Keeper Pål Magnus Stensholt var ikke med til Spania på grunn av jobbforpliktelser.

Follo-stallen er på det nærmeste komplett. Det kan imidlertid være en åpning for tidligere Follo-spiss Christian Bwamy.

- Det er ikke noe som er avklart. Vi må se på det ganske raskt når vi kommer hjem, og få klarlagt om vi skal jobbe sammen, sier Eriksen.

Artikkeltags