SANDEFJORD: Det ble en håndballthriller av de sjeldne i Runarhallen onsdag kveld. Follo var i føringen stort sett gjennom hele kampen. Dessverre ble sjansen til to poeng skuslet bort de siste fem minuttene.

Video: Se hva Joakim Patriksson syntes om kampen

Bilder fra kampen HER

Første omgang var jevn og lagene fulgte hverandre frem til 8-8. Runar gikk opp til 9-8 før Follo rykket i fra og fikk 12-9. Ved pause ledet Follo 13-12.

Etter fem minutter av 2. omgang ledet Follo 18-14. Runar kom imidlertid tilbake kjapt, og etter 11 minutter sto det 21-21. Follo var likevel det førende laget i kampen og var oppe i 25-22 drøye kvarteret ut i omgangen. Også den ledelsen spiste hjemmelaget opp og etter 22 minutter sto det 28-28. På den stillingen, med fem minutter igjen, brant Magnus Søndenå et straffekast for Follo. Da hadde Runar en mann utvist. I angrepet etter kom en teknisk feil fra Stian Gabrielsen. Det ble skjebnesvangert for Follo. 20 sekunder før full tid, på stilingen 29-29 dro Victor Skillhammer seg gjennom og satte inn 30-29 for Runar. Follo fikk ikke noe utav de siste sekundene og gikk på et forsmedlig ettmålstap.

Det er for øvrig klart at målvakt Konstantin Madert er ferdig i Follo HK. Han går til en tysk 2. Bundesligaklubb og har fått grønt lys av Follo HK til å dra hjem. Madert spilte sin siste kamp i Follo-trøya i kveld.

Les mer i morgendagens papirutgave av ØB

Kampen kunne du følge HER!

Tabell Postenligaen