Klart for sandvolleyball

Av
Artikkelen er over 17 år gammel

Lørdag ble sandvolleyball-banen på Sofiemyr offisielt åpnet.

DEL

Banenee ble offisielt åpnet

SOFIEMYR: Selv om banen har stått klar i noen tid, var det ikke før lørdag at den offisiell åpningen fant sted. Leder i idrettsutvalget i Oppegård kommune, Willy Østberg, innledet med tale, og foretok senere den endelige åpningen.

Fornøyd

I tillegg til det seremonielle, ble det også arrangert turnering for ungdomsskolene i Oppegård kommune. Ragnar Wisløff fra Kolbotn Volleyball var fornøyd med åpningsdagen.
- Jeg synes vi fikk mye ut av dette. Med 30 jenter og gutter som deltok i turneringen og bra med besøkende underveis, må vi si oss fornøyde, mener Wisløff. Han er ikke i tvil om at banen vil komme til å bety mye for volleyballen i distriktet.

Plass til flere

- Vi er helt sikre på at dette vil inspirere flere til å forsøke seg på volleyball. Fordelen med beachvolley er at det er relativt likt med "vanlig" volleyball, Liker du volleyball i sanda, trives du sannsynligvis inne i hallen også. Og vi har plass til flere volleyball-spillere i Kolbotn, understreker Wisløff. Strandvolleyball-proff Vegard Høidalen tok også turen innom og kastet glans over arrangementet underveis.

Artikkeltags