SKI: Ringen er sluttet, Solveig Gulbrandsen er tilbake i Kolbotn. Midtbanespilleren, som forlot Kolbotn etter 2008-sesongen, satser også for fullt mot VM i Canada til sommeren.

- Det blir på en måte litt som å komme hjem dette. Jeg har hatt det litt i bakhodet, at jeg skulle avslutte karrieren her i Kolbotn. Klubben driver godt, har et spennende lag og et spennende trenerteam. Det er mange grunner til å komme tilbake, sier Solveig Gulbrandsen. Hun forteller også at hun satser for fullt mot fotball VM i Canada neste sommer.

SE HELE INTERVJUET MED KOLBOTN-LEGENDEN HER!

I Kolbotn er man naturlig nok i ekstase over å få kronjuvelen tilbake igjen.

- Det er jo helt utrolig gøy, både for oss og landslaget, at hun nå satser for fullt mot VM, sier sportslig leder i Kolbotn kvinnefotball, Hege Jørgensen.

For Kolbotns unge stall er det uvurderlig å få den rutinerte midtbanespilleren inn i troppen.

- Det betyr noe helt enormt. Kvaliteten og erfaringen er en ting, men den profesjonaliteten og trykket hun vil gi vår unge spillergruppe betyr like mye. Hun kan lære bort mye. Vi får den største profilen i Toppserien på laget vårt, men det viktigste er den rollemodellen hun vil være for våre ungjenter, sier Jørgensen.

Gulbrandsen gikk til Stabæk i 2009, før hun året etter spilte for FC Gold Pride i USA. Etter én sesong i USA var hun tilbake i Stabæk, før turen gikk til Vålerenga i 2012. Det siste halve året har hun hjulpet et skaderammet Stabæk.