Langhus snublet på målstreken

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

For andre år på rad endte Langhus opp med å være ett fattig poeng fra opprykk til 3. divisjon.

DEL

HEGGEDAL: Fotball kan være de små marginers spill, det vet fotballherrene til Langhus absolutt alt om. I går ville ett poeng mot opprykksrival Vollen/Heggedal vært mer enn nok for å sikre opprykket. Hjemmelaget ledet 1-0 til pause. Langhus åpnet 2. omgangen med å få tildelt et straffespark, men forsøket fra veteranen Christer Englund rakk knapt nok frem til mål, og ble til mat for Heggedal-keeperen.
Poenget var også innen rekkevidde da Tommy Ruud utliknet etter 80 minutters spill, men jubelen fikk kort levetid. Tre minutter senere var laget fra Asker igjen i føringen, en ledelse som ble øket til 3-1 på overtid. Langhus-trener Knut Stenseth legger ikke skjul på skuffelsen.
- Dette er andre året på rad at vi er så utrolig nære. For klubben er det veldig synd at vi ikke klarte det.
Stenseth innser at dette var siste toget for flere av dem som har dratt lasset i år. Spillere som Thomas Michelsen, Ronny Løvlien, Christer Englund og Jon Erik Bakker teller alle på knappene.
- Det er klart det ville vært artigere å gitt seg med et opprykk, men sånn ble det ikke denne gangen, sier Thomas Michelsen.
Det er også klart at broder Anders Michelsen gir seg. Det gjør også etter all sannsynlighet trenerne Per Arve Hansen og Kjetil Andresen, i tillegg til Knut Stenseth selv.

Artikkeltags