- Moro å avslutte med opprykk

Artikkelen er over 14 år gammel

Etter 15 år i norsk toppfotball legger Anders Michelsen (34) støvlene på hylla. Opprykkskampen mot Jotun ble hans siste.

DEL

SKI: - Det har vært gøy å være med i Follo i år fordi klubben har hatt suksess, men for meg personlig har det gått tyngre, sier Anders Michelsen.
- Hvorfor det?
- Jeg har gått hele sesongen og ventet på at jeg skulle komme i form, men det skjer jo ikke. Motivasjonen synker når du er mye skadet, og dessuten er jeg drittlei fotball, sier 34-åringen.
Han fikk med seg en snau halvtime av lørdagens kamp mot Jotun. Da måtte Anders gå av banen med en strekk i låret.
- Jeg har aldri hatt det før, men nå satt den plutselig, sier Anders.
Seks sesonger i Tippeligaen, sju i 1. divisjon og to i 2. divisjon (begge har endt med opprykk) oppsummerer en meget bra karriere for den sympatiske 34-åringen fra Langhus.
- Hva er høydepunktet?
- Det er de to opprykkene med DFI og Follo, og da jeg scoret mot Aston Villa for Strømsgodset i UEFA-cupen på Villa Park (ledet 2-0, tapte 2-3).
Nå skal Anders bruke dagene som kommer til å vurdere et par salgsjobber i det sivile, og glede seg over at han har vært med å sette Follo på fotballkartet igjen.
- Det er moro å avslutte med et opprykk der jeg startet å spille. Sammen med Glenn Arne (Hansen) og Ronny (Løvlien) som jeg vokste opp samemn med, sier Anders Michelsen.

Artikkeltags