Gå til sidens hovedinnhold

Siggerud slo seg løs i siste kamp

Artikkelen er over 8 år gammel

SIGGERUD: Med luftige flyvere, back hand-skudd som gikk rett i mål fra 10-12 meter og mange smarte innspill, utspilte Siggerud Larvik-laget Halsen i sin siste kamp, og vant hele 40-28.

- Dette må være noe av det beste vi har gjort, sier Mats Gonella fra Ytre Enebakk, som sto for de luftige flyverne.


- Ja, dette var bra. Alle spilte godt i denne kampen, istemmer Martin Larsen, som er kommet fra Askim for å spille på et godt håndballag – og som helt mot slutten av kampen mot Halsen lyktes med en backhand fra over ti meter.


Sammen med Aksel Horgen ble han toppscorer med ni mål.
Både Halsen og Siggerud tapte med fem mål mot Elverum, var puljens suverene lag. Dermed ble siste kamp en slags “sølvfinale” i puljen. Seieren i siste kamp betyr at Siggerud-guttene ble nummer to, og dermed får litt mer overkommelig motstand i neste kvalifiseringspulje.

Fin matching

- Det var morsomt at vi fikk til angrepsspillet vårt så bra. Selv om vi røyk litt baklengs i perioder, scoret vi i alle fall flere mål enn motstanderne – og det er vel det viktigste. Dette var fin matching for oss, og vi blir helt sikkert bedre av det, mener Gonella.


Mot slutten minnet det mer om en lek enn en håndballkamp.

Må bli bedre bakover

- Hva skiller dere fra å ta opp kampen med lag som Elverum?


- Først og fremst er de bedre bakover. Der må vi bli tøffere, men så er de også jevnt over mye større enn oss, sier Mats Gonella.


- Men jeg tror ikke de er i særlig mye bedre fysisk form enn oss, sier Martin Larsen – strekspilleren som spilte på mange strenger mot Halsen, og som absolutt kan mer enn å score fra strek.

Andre lokale lag

Follo G16 ble sist av de tre lagene i sin kvalifiseringspulje med null poeng etter å ha tapt 33-20 mot AK 28 og 24-18 mot Runar.