Gå til sidens hovedinnhold

Follo banket Sandefjord 21-16

Artikkelen er over 6 år gammel

Follo HK holdt unna for Sandefjord. I en god andre omgang endte det med femmålsseier i toppoppgjøret.

SE BILDESERIE FRA KAMPEN HER

- Vi blir gradvis bedre for hver kamp. Vi slet mot Kolbotn, men det går bare oppover i hver kamp nå. Det er veldig bra. At vi klarer å ri det i land og vinne med fem mål de siste ti minuttene, er sterkt gjort med det unge laget vi har. Det er moro, sier Stian Gabrielsen.

Han var sikkerheten selv som straffeeksekutør.

- For min del går det bare en vei. Jeg hadde null kamper og tre treninger før kampen mot Kolbotn. Det går bare bedre og bedre, sier han.

Lenge borte

Gabrielsen var skadet i hele oppkjøringen og hadde ikke spilt kamp siden siste serierunde i mars.

- Jeg er stolt av gutta i dag. Når ikke Espen (Røhmer) fungerer, så fungerer Henrik og Chris veldig bra. Bare vi får i gang linjespillerne, så blir det bra. Og keeperen vår sto helt fantastisk i dag, sier Stian Gabrielsen.

Leonardo Vial Tercariol var i det umulige hjørnet og hadde flere viktige redninger, som utgjorde en viktig del av poengfangsten.

Fornøyd på sidelinjen

Trener Valter Perisa hadde mye å glede seg over.

- Jeg er veldig godt fornøyd med disiplinen i spillet på slutten. Vi var flinke til ikke å stresse da vi hadde "matchballene". Som regel er det slik at man må jobbe med kaldt hode. Kontringene kom på riktig tidspunkt. Jeg synes vi fullførte bra taktisk i dag; gutta var veldig flinke. Selvfølgelig var det spennende. Veldig mange lag står på skikkelig mot oss. Vi ligger på førsteplass og alle andre vil ta oss. Vi må stå på og jobbe videre, sier Valter Perisa.