SKI: Det endte uavgjort og 6-6 da Ski Innebandy og Sveiva 2 møttes i nest siste serierunde hjemme i Ski Alliansehall fredag kveld.

– Vi var på høyde med dem hele kampen, men jeg mener at vi var nærmest seieren, sier spiller og sportslig leder Eirik Holstad.

God 2. periode

Ski kom på hælene og lå bak med 3-1 etter første periode. Gultrøyene løftet seg imidlertid i annen periode og det sto 6-6 før tredje og siste periode.

Den endte målløs, og det endte med ett poeng for Ski. Ett poeng Holstad og Ski ikke nødvendigvis hadde budsjettert med.

– Det var et bonuspoeng for oss, innrømmer Holstad.

Glimrende som center

Sveiva 2 stilte med et ungt lag ettersom elitelaget til klubben spiller kvartfinale i NM.  Ski var også uten noen nøkkelspillere, og stilte med to rekker. Holstad skryter av flere av sine lagkamerater.

– Nicolai Gunneng fra Ski 2 gjorde en glimrende kamp som center i 2.rekka, og vår kaptein Jonas Leirfall spilte sin beste offensive kamp for sesongen etter omskoleringen til center, sier Holstad.

Men han var aller mest imponert over lagets ferskeste spiller.

– Robert Hadin klarer på en eller annen måte alltid å være på mål, samtidig som han er først ute i begge motstandernes rundvant, forklarer Holstad.

Hadin og Leirfall sørget for to scoringer hver mot Sveiva-rekruttene. De øvrige satte Lars Erik Person og Peter Bergman inn.

Matchball

Ski kan avgjøre alt selv med seier over Paradisbukta i siste serierunde neste helg, men kan ha sikret plassen allerede søndag. Skis neste motstander Paradisbukta ligger seks poeng bak Ski og har to kamper igjen å spille. Taper de mot Vålerenga i morgen kan de ikke ta igjen Holstads mannskap.

– Vålerenga bør slå Paradisbukta, men vi har siste matchball neste lørdag, og med poenget mot Sveiva er det fordel oss, sier Eirik Holstad.