LANGHUS: Follo HK presterte noe i nærheten av årsverste da laget ble smadret 31-23 av Bækkelaget hjemme i Follotrykk Arena onsdag kveld.

Stian Gabrielsen feide inn åtte scoringer, sesongbeste for ham, uten at det ga annet enn bedret selvtillit for høyrebackens vedkommende.

- Det ble en daff stemning da vi lå under med seks ved pause. I stedet for å løfte oss sammen så detter vi som en sekk. Vi må bare stå på videre, sier en skuffet Gabrielsen.

- Hva skal dere gjøre for å snu dette mot Drammen til helgen?

- Først og fremst må vi stoppe kontraen deres. Gjør vi dét er det forsvarsspillet det står på. Som regel scorer vi nok mål, selv om vi ikke gjorde det her i dag, sier Gabrielsen.

- Preger det dere at dere nå har nedrykksspøkelset over dere?

- Vi har ikke følt noe press egentlig, før nå kanskje. Det har vært god stemning i gruppa. Til tider spiller vi bra håndball også, sier Gabrielsen.

Han har ikke kikket på tabellen, men innrømmer glatt at de to neste kampene blir viktige.

- Vi må nesten vinne hjemme mot Drammen og borte mot Arendal, sier åttemålsscoreren.

Det er liten tvil om at det blir to nøkkelkamper. Follo ligger fremdeles på nedrykksplass, to poeng bak Drammen som innehar kvalikplassen. Det er tre poeng opp til sikker plass og fire poeng opp til sluttspillplassen.

TABELL POSTENLIGAEN

Bilder fra kampen

Elendig start

Rødtrøyene fikk en elendig start på kampen og lå under 7-3 etter drøye tolv minutter. Av en eller annen grunn startet Follo med Vasja Furlan, Magnus Søndenå og Joakim Patriksson på benken fra start av. Det var ikke noe godt trekk. Follo byttet innpå trioen og gikk rett opp i 11-10 ledelse etter drøye 20 minutter.

De siste ti minuttene av omgangen var en katastrofe for Follo HK, og laget lå altså under med seks mål til pause.

Starten på 2. omgang ble som slutten på den første. Forferdelig fra hjemmelaget sin side. BSK gikk opp til 21-14 allerede etter åtte minutter og kampen var i realiteten avgjort. Follo-forsvaret lakk som en sil og fremover stokket angrepsspillet seg gang på gang.

Kolbotn-gutten Simen Strømberg herjet og scoret åtte ganger for BSK. Se intervju med Strømberg HER!

Det mest positive sett med Follo HK-øyne var tilskuertallet. 1024 var møtt frem for å følge nabooppgjøret.

Kampen kunne du følge kast for kast HER!