ELVERUM: Follo HK fikk en pangstart på eliteturneringen i håndball på Elverum da Drammen ble slått 41-37 (20-17) fredag kveld.

BILDER FRA KAMPEN!

Follo HK har ikke for vane å prestere på sitt beste i slike turneringer. I kveld var det imidlertid fart over angrepsspillet til rødtrøyene.

- Follo har aldri hatt et bedre mannskap enn de har denne sesongen her. At vi ligger på 8. plass i serien og ikke 5. plass er ganske tilfeldig, sier Follo HK-trener Jan-Ivar Lorentzen, om at laget nå også vinner de aller fleste treningskampene.

Om kampen, som utviklet seg til en målfest, sa han følgende:

- Det er hyggelig å vinne og moro å lage 41 mål, men en mann som er mest glad i godt forsvarsspill er ikke så glad i 37 baklengs, sier Lorentzen.

Det hjalp heller ikke at begge lags målvakter hadde en svært svak kveld mellom stengene.

Follo HK møter Drammen i seriekamp 1. februar. Kanskje ga kveldens seier Follo-gjengen et psykologisk overtak foran kampen i Drammenshallen.

- Vi kan jo håpe det. Det hadde vært fint, men de har vel et ekstra gir å gå på de også når den kampen kommer, sier Nordby.

I kveldens andre kamp vant Elverum 29-23 over Bodø. Alexander Ø. Westby, på utlån til Bodø fra Follo HK, scoret seks ganger i debuten.

Follo HK møter Elverum lørdag.