Full pott i Haugesund

Axel Reimblad ble toppscorer med ni mål mot Haugesund Seagulls i helgen.

Axel Reimblad ble toppscorer med ni mål mot Haugesund Seagulls i helgen. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

Ski Hockey tok to viktige borteseire mot Haugesund i helgen. Lørdag vant Ski Icehawks 5-4 (3-2, 0-1, 2-1) i Haugesund ishall. Søndag ettermiddag knuste gjestene hjemmelaget fullstendig med imponerende 15-3! Her var periodesifrene 5-0, 5-2 og 5-1.

- Det er veldig deilig å stå her på Gardermoen med fire poeng, sier trener Morten Iversen etter at han har gått av flyet.

Lørdagens batalje i 2. divisjon var betraktelig jevnere. Haugesund tok ledelsen, før Ski snudde til 3-1. Haugesund reduserte to minutter før første pause og utliknet til 3-3 to minutter før slutt i midtperioden.

I siste periode tok Ski ledelsen to ganger, uten at vertene klarte å svare mer enn én gang.

Overkjøring

Lørdagen må ha kostet ekstra med krefter for Haugesund. Etter et snaut kvarter ledet Ski 4-0. Haugesund Seagulls tok timeout, men i stedet var det bortelaget som dundret inn 5-0.

Først 11 minutter inn i andre periode fikk Haugesund sitt første mål til 1-6. Lagene gikk til siste pause med Ski-ledelse 10-2.

Selv om Ski Icehawks visste kampen var avgjort, ble det bare et fattig reduseringsmål på hjemmelaget. Gjestene satte inn kampens fem siste mål.

På god vei

Sesongen i 2. divisjon startet begredelig for Ski. Nå har de fått sving på spillet i begge ender av banen og ligger midt på tabellen.

- Det datt inn veldig mye fremover i helgen, sier Morten Iversen fornøyd.

- Vi klatrer litt på tabellen nå. Haugesund lå i ryggen på oss. Nå har vi distansert oss fra Haugesund og Fana. Men vi har mye å rette på fortsatt, sier han.

Søndag klokken 14.00 spiller Ski høstens siste seriekamp mot tabellnabo Skedsmo borte i Skedsmo ishall.

- Vi må prøve å få noen gode treninger denne uken så vi gjør en god innsats der. Vi fikk bakoversveis i kampen mot Skedsmo i november, så vi har litt å revansjere, sier trener Morten Iversen.

Første kampen i det nye året går søndag 6. januar klokken 16.45 mot topplaget Kråkene fra Moss.

Artikkeltags