SKI: Det ser ut til å brenne et blått lys for et samarbeid mellom Follo HK og Bækkelaget. Follo HK hadde et ekstraordinært årsmøte i går kveld. Her ble det klart at Follo HK svært gjerne vil ha med BSK som en samarbeidsklubb hvis sistnevnte legger ned sin elitesatsing.
Bækkelaget hadde generalforsamling i går kveld. Her ble det ikke konkludert med noe. Det er sterke krefter i BSK som vil opprettholde satsingen i klubben som i år tok en overraskende og imponerende 3. plass i Postenligaen.
 

Kan ikke vente

Ifølge Aftenposten startet gårsdagens generalforsamling med at klubbens lovekspert, Bjørn Tore Lie, reiste seg og kunngjorde at forsamlingen ikke var beslutningsdyktig. Til det var saken for dårlig forberedt, og det forelå ingen underlagsdokumenter. Klubben har nå berammet et ekstraordinært årsmøte 18. april. Så lenge kan ikke Follo HK vente på en avklaring.

– Fristen har gått ut. Vi fortsetter nå med å legge egne planer, som om det ikke blir noe samarbeid. Vi kan ikke sitte på vent lenger. Vi må få på plass en trener og deretter en spillerstall, sier Kjernlie.

Hanpresiserer at Follo HK ikke har hørt noe offisielt fra BSK om hva som skjedde på gårsdagens generalforsamling, men med kun to spillere på kontrakt er klubben nødt til å spikre et opplegg for neste sesong.

ØB har ikke lykkes med å få tak i leder av Hovedstyret i BSK, Henning Andersen.

Les mer i lørdagens papirutgave av ØB