Follo-damene kom sterkt tilbake

MATCHVINNER:  Beate Bratvold kom inn midtveis i første omgang mot Asker og sørget med sine syv scoringer på like mange skudd å få Follo-damene i føringen.

MATCHVINNER: Beate Bratvold kom inn midtveis i første omgang mot Asker og sørget med sine syv scoringer på like mange skudd å få Follo-damene i føringen.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

HOLMEN: Da Beate Bratvold kom inn og scoret på sju av sju forsøk, bikket kampen i Follo HK Damers favør. Til slutt ble seieren borte over Asker så klar som 34-24.

- Dette var en deilig lagseier. Jentene viste mye bra kollektivt spill i denne kampen, og var flinke til å spille frem de enkeltes sterke sider, forklarer trener Espen Guttormsen.

Follo HK Damer kom dermed sterkt tilbake etter tapet i Lillehammer i første serierunde. Selv om det er tidlig, tyder sesongen på at 2.divisjonstabellen vil bli omtrent slik trener Guttormsen lenge har sagt – Rælingen på topp, med Follo HKD som en av flere lag som kjemper om de nærmeste plassene.

- Vi må bare ta konsekvensen av at vi er inne i et generasjonsskifte, men håper å være med å sette farge på serien, sier Espen Guttormsen.

Kantoverganger

Kampen i Holmenhallen var lenge helt jevn. Men da Beate Bratvold entret banen midtveis i omgangen, bidro hun sterkt til at gjestene dro ifra, og ledet 18-14 ved pause.

Første del av andre omgang vant Follo-jentene 6-2, og dermed var kampen langt på vei avgjort.

- De var gode på ankomst, men vi taklet deres 3-2-1-forsvar veldig bra ved å kjøre mange kantoverganger mot dem, forteller Jorunn Martinsen.

To toppscorere

Som vanlig satt hun på Follo-benken og holdt rede på navn og tall, som viser at Christine Kronstad med tre straffekast og nevnte Beate Bratvold med sju scoringer på like mange forsøk, ble Follo HKDs toppscorere i denne kampen.

I angrep var det gledelig få bomskudd denne gangen, noe som av og til tidligere har ødelagt for det unge Follo-laget.

Neste lørdag spiller Follo HK Damer sin første hjemmekamp for sesongen, når de får besøk av Vestli i Skihallen.

Kampfakta

Asker                                   24 (14)

Follo HKD                            34 (18)

Holmenhallen

2.divisjon håndball, kvinner

Follo: Gunhild Nersten, Frida Haugland – Christine Kronstad 7 (3), Carina Vrangen 5, Beate Bratvold 7, Katrine Bratvold 3, Marthe Diskerud 3, Malin Skansen, Linn Lorentzen 2, Elisabeth Raddum, Madeleine H. Bystrøm 3, Anna Maria Israelsson 1 og Julie Heide 3.

Artikkeltags