Michael Frank sparket i Moss FK

OPPSAGT:  Fjorårets assistenttrener i Follo FK,Michael Frank, er i dag oppsagt fra jobben som hovedtrener i Moss FK.

OPPSAGT: Fjorårets assistenttrener i Follo FK,Michael Frank, er i dag oppsagt fra jobben som hovedtrener i Moss FK.

Av
Artikkelen er over 6 år gammel
DEL

MOSS:  Michael Frank, fjorårets assistenttrener i Follo FK, er i dag sparket fra Moss FK.

Østfoldklubben har hatt en begredelig innledning på årets sesong og har på de to siste kampene tapt 0-5 på hjemmebane for topplaget Førde og 0-4 i Østfoldderbyet mot Østsiden.

Han erstattes nå av Arne Erlandsen som vil være på treningsfeltet allerede i ettermiddag. Erlandsen har trent klubber som Lillestrøm, IFK Gøteborg, HamKam og Ull/kisa og har i tillegg en solid karriere som spiller på ypperste toppnivå.

– Vi beklager sterkt at vi er nødt til å gå til dette skritt. Men med den sportslige situasjonen laget er i mener vi er nødt til å gjøre grep for å overleve sesongen, sier styreleder Thomas Torkildsen i Moss FK til mossfk.no.

Får skryt

Klubben har valgt å terminere kontrakten med Michael Frank som hovedtrener i klubben med umiddelbar virkning.  Dansken er informert om MFK-styrets besutning.

– Michael har gjort mange gode ting for klubben og en person vi vil savne, sier Torkildsen.

Østfoldklubben ligger nest sist på tabellen i 2. divisjon, og har bare sanket seks fattige poeng så langt etter halvspilt sesong. Bare Nesodden befinner seg under MFK på dårligere målforskjell.  Østfoldlaget har slitt med å score mål og har vært lekk som en sil bakover etter elendig forsvarspill.

Det er krefter utenfor MFK med hjerte for klubben som har finansiert trenerskiftet.

 

Artikkeltags