LANGHUS: Lite spilletid er hovedårsaken til at Andersen nå velger å gå på utlån til en annen klubb. Hvilken klubb er fremdeles i det blå, men Oppsal kan bli neste stoppested for Oppegård-gutten. 1. divisjonslaget trenes av tidligere Follo HK-trener Lars Abelsen.
- Det er ingen dramatikk i dette. Torbjørn ønsker selv et klubbskifte fordi han føler utviklingen som håndballspiller har stoppet opp på grunn av lite spilletid. Vi har vurdert dette nøye og ville ikke legge hindringer i veien for en spiller som har vært lojal mot klubben. Jeg skjønner ham, sier sportslig leder i Follo HK, Sixten Kjernli.
Det er nyervervelsen Kyrre Johannesen og Nicklas Knudsen som har holdt playmakeren Andersen ute av laget denne sesongen. Han er blitt avspist med enkelte korte innhopp.
- Vil dere hente noen ny spiller?
- Ikke pr. nå, men vi følger med overalt. Jeg utelukker det ikke, sier en hemmelighetsfull Kjernli, og fortsetter:
- Vi vil i første omgang ta opp G18-spilleren André Pedersen i A-stallen. To andre unggutter, Jostein Engen og målvakt Emil Vindheim, vil også bli mer involvert med A-laget, forteller Kjernli. Alle tre lokale gutter klubben satser på.