DRØBAK: DFI slo i kveld VIFs andrelag 2-1 hjemme på Seiersten. Scoringer av Setar Salimi og Anders Haslie i første omgang skulle vise seg å holde til tre poeng.

Salimi sendte rødtrøyene i ledelsen etter bare seks minutter. Ballen havnet, etter mye om og men, hos angriperen på kanten av sekstenmeteren. Skuddet var vakkert, Salimi skrudde ballen elegant i lengste kryss. VIFs keeper var sjaneløs.

SE BILDEGALLERI: DFI - VIF2 2-1

Et drøyt kvarter senere doblet Anders Haslie badebyguttenes ledelse. Midtstopperen stanget kontant ballen i mål etter en corner, og DFI ledet fortjent 2-0. Lagene gikk til pause på den samme stillingen, etter en omgang hvor DFI dominerte, men slet med å komme til de virkelig store sjansene. De slurvet mye på den siste tredjedelen av bortelagets halvdel.

Les flere saker om DFI HER

DFI-trener André Bergdølmo var fornøyd med første omgang, men ikke med den siste fasen i angrepsspillet.

GI SPILLERNE POENG PÅ BØRSEN HER

– Det handler om initiativ, om å ville og om å orke. Det er en vanskelig del av spillet, og det er masse folk der oppe. Det er marginer som avgjør, og det blir bare nesten, forteller den ene halvparten av DFIs trenerduo.

Kampen fortsatte i samme spor etter pause. Både nevnte Salimi og Rene Elshaug burde avgjort kampen og scoret 3-0, men i stedet er det bortelaget som får liv i håpet om poeng.Etter 78 minutter sniker et skudd fra Fitim Kastrati seg forbi Glenn Arne Hansen, og det er plutselig kamp igjen.

DFI virket slitne de siste minuttene, og mot bedre trente VIF-spillere ble de liggende bakpå. Bortelaget traff ved et tilfelle stolpen, og kunne lett stjålet med seg ett poeng hjem til Valle.

– Vi er stort sett bra gjennom hele kampen. Vi har færre balltap og holder bedre i ballen på topp. Det skaper bedre etablert spill, oppsummerer Bergdølmo.

Tabell 2. divisjon, avdeling 1