DRØBAK: Serieleder Drøbak/Frogn hadde mulighet til å rykke ytterligere ifra serietoer Sprint-Jeløy i lørdagens toppoppgjør på Seiersten stadion. Rundt 350 tilskuere møtte opp i det kalde høstværet, og de fikk se en nervepirrende kamp.

VAR DU PÅ KAMPEN? GI DFI-GUTTA POENG PÅ BØRSEN HER!

SE BILDER FRA KAMPEN: DFI - Sprint-Jeløy

Målløst

Etter stort press og mange målsjanser til hjemmelaget endte det målløst og uavgjort, men trener Frode Birkeland er likevel fornøyd.

– Det ble en tung kamp som forventet. Mange dueller og mye trøkk. Vi er best, men når vi ikke klarer å score, må vi være fornøyd med uavgjort. Sprint-Jeløy har scoret 64 mål i år, og vi gir dem bare to ordentlige målsjanser på 90 minutter. Det viser at vi er solide bakover, sier Birkeland etter kampen.

Ikke gode nok foran mål

En av hovedgrunnene til at Drøbak/Frogn holdt tett bakover var solid keeperspill av Lars Sutterud. En énhåndsredning etter 41 minutter var blant det som sørget for at DFI kunne ta med seg ett poeng fra kampen.

Han mener kamputviklingen var som forventet.

– Vi hadde sett for oss kampen akkurat slik som den ble, med høye baller og tette dueller. Vi må være fornøyde med uavgjort her. Vi er ikke gode nok foran mål, men vi holder Sprint-Jeløy fire poeng bak oss, og det er det viktigste nå, mener keeperen.

SE TABELL HER

Mot opprykk

Det gjenstår nå fire runder av 3. divisjon, og Sutterud ser positivt på høsten.

– Vi ser veldig positivt på resten av sesongen nå. Det er alltid tøffe kamper i 3. divisjon, men vi må bare fortsette å holde koken oppe, sier han.

Trener Birkeland er enig, men vil ikke si at han har full kontroll.

– Stopper vi å ta poeng nå, så rykker vi ikke opp. Vi møter Trosvik borte, og det blir nok en ganske lik kamp som i dag. De er ikke like gode som Sprint-Jeløy, men de kjemper for å unngå nedrykk, og kommer til å gi oss en hard kamp, avslutter han.