DRØBAK: Drøbak/Frogn J16 har levert en bunnsolid sesong, og nå får de prøve seg mot utenlandsk motstand. Fredag setter jentene seg på flyet til England hvor de skal ha en seks dagers lang treningsleir krydret med høydepunkter.

– Jeg gleder meg utrolig mye! Det kommer til å bli kjempemoro, smiler Ingvild Bøhlerengen (16). Hun er keeper og kaptein på laget som får en høstferie de sent vil glemme.

Drømmetur

– Dette blir årets store happening. Vi skal ha to økter med trenere fra Manchester Citys jentelag, samt at det blir to kamper. Blant annet skal vi møte Evertons J16-lag. Dessuten skal vi se Premier League-oppgjøret mellom Everton og Southampton, forteller lagleder Rolf Gregersen.

Det er liten tvil om at DFI-gjengen knapt kan vente til avreisen.

– Det er egentlig helt uvirkelig at vi skal på en sånn tur, mener keeper-Ingvild.

Så godt som KM-vinnere

DFI J16 har som nevnt imponert stort i år, og har i praksis sikret seg KM-tittelen. Onsdag kveld skulle den siste millimeteren med tvil feies til side da Trosvik kom på besøk, men DFI gikk på et overraskende 1-2-tap.

– Vi har ikke tapt siden mai, så det var utrolig kjipt å gjøre det nå. Men vi har nok vunnet KM uansett, smiler lagets sisteskanse. Ingvild og co. har tre poengs forsprang og 17 mål å gå på foran den siste kampen. I tillegg er J16-gjengen i ferd med å sikre seg KM-tittelen med sitt 7’er-lag.

Til topps

DFI J14 gikk imidlertid helt til topps da de slo Gresvik 4-1 onsdag.

– Jentene spilte veldig bra. Det var tydelig at de ville vinne dette, og de har levert en flott sesong, sier trener Karina Svevad. J14-laget har levert kanonresultater – de er ubeseiret i serien i år.