FROGN: DFI-treneren har sine ord i behold når han hevder at laget hadde full kontroll i forsvar og at seieren aldri var truet.

Uten Jørgen Røssevold og Tim Strøm-Pedersen, begge ute med tre gule kort, kunne det se litt tynt ut. I tillegg er Sanpreet Singh fortsatt bare tilskuer. Men lørdagens gjester var aldri noen målestokk for hjemmelaget.

Se alle bildene fra kampen her

Var du på kampen? Gi DFI-spillerne poeng her!


Nye roller

– Vi var litt spente på forhånd, men har hatt en god treningsuke der vi har fått drillet folk i nye roller, slik at det gikk bra, mente treneren.

Mamadou Latyr erstattet Strøm-Pedersen glimrende som midtstopper, mens Marius Kristiansen forsøksvis fungerte som en slags «Røssevold light» på midtbanen.

Første scoring hjemme

Både René Elshaug og et par andre kunne hatt en scoring allerede da sistnevnte gjorde 1-0 mot slutten av første omgang.

– Deilig å få satt inn den. Målene har sittet langt inne i år, spesielt her hjemme, konstaterte Elshaug etter sin første scoring på Seiersten denne sesongen.
– Jeg burde nok hatt en til, men det kommer senere, lovte han.

Svinger i prestasjonene

Tidlig i andre omgang var det et par tilfeller av lekkasjer i forsvaret, uten at det fikk noen følger. Vertene samlet seg, og da Richard Falk Larsen headet inn 2-0, var i realiteten spenningen borte.

– Vi har fått en god start. Fortsetter vi sånn, kan det bli topp… - fem, i alle fall, sier en kledelig beskjeden Falk-Larsen, som er på lån fra Follo ut sesongen.

Helt mot slutten av kampen fikk hjemmelaget straffe etter at junioren Peder Mæhle ble felt, men Deniz Payasli satte skuddet fra 11-meteren i stolpen.

Trenerne André Bergdølmo og Even Ødegaard (førstnevnte opptatt med Champions League i dag) har i hele år sagt at det viktigste er å utvikle spillere. Begynner de snart å se noen utvikling?

– Vi svinger jo litt i prestasjonene, men jeg synes vi utvikler oss. Det er mye nytt i år – både trenere og spillere. Vi er på rett vei, og stadig flere melder seg på, melder Even Ødegård.