SØNDRE KAHOLMEN: Ordfører Thore Vestby i Frogn var dyktig sliten, men også godt fornøyd etter å ha løpt første etappe for sitt lag og parti under årets utgave av Mosesstafetten ute på Oscarsborg.- Jeg er veldig godt fornøyd, både med løpet og dagen, sa Vestby etter 900 tøffe metere rundt Søndre Kaholmen.

Høyre var det eneste politiske partiet i Frogn kommune som hadde tatt utfordringen fra kommandanten på Oscarsborg om å stille lag under Mosesstafetten i år.
I tillegg til stafett for store og små, inngikk både fallskjermhopping, forsvarets hundeskole, samt blant annet sang og musikk i ulike sjangre.

Se den store bildekarusellen her

Øya full av folk

- Dette er et fantastisk arrangement, og vi ser at når båten er gratis, så er øya full av folk, påpekte ordføreren.

Og bekrefter at både hans parti Høyre og Frogn kommune vil gjøre hva de kan for å få til en ordning slik at båten fra Drøbak kan bli gratis. Hver dag.

Løpe for laget

Antall lag som i år var påmeldt til Mosesstafetten var på over 50, altså mer enn doblet siden i fjor.
Caroline Solberg som løp for DFI friidrettsgjengen, syntes det var en strålende dag, på tross av at hun hadde fått den tøffe etappen opp bakken mot festningsplassen.

- Stafett er morsomt fordi da får en gjøre en jobb for laget, smilte Caroline. Som også var godt fornøyd med at hun for én gangs skyld ikke hadde åpnet for hardt.