Ishaukene mistet seieren på slutten

STORSPILL: Mats Grande var enorm i Skis mål. ARKIVFOTO

STORSPILL: Mats Grande var enorm i Skis mål. ARKIVFOTO

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKEDSMO: Ski Icehawks spilte 3-3 mot Skedsmo i 2. divisjon ishockey for herrer søndag ettermiddag.

Skis iskrigere ledet 3-2 i tredje periode, men Skedsmo utlignet når det gjensto få sekunder. Skedsmo var alt i alt det beste laget, men trener Morten Iversen sitter igjen med en litt merkelig følelse etter kampen.

- Det er ambivalent. Vi gjør en varierende kamp mot et bedre lag, men det er surt å legge igjen de poengene, sier Iversen.

Mats Grande hadde en fremragende kamp i Ski-målet, og skal ha en stor del av æren for at Ski kunne ta med seg poeng hjem fra Romerike.

- Jeg vil trekke frem keeperspillet, Mats sto veldig bra. I tillegg har vi godt tempo i spillet, og vi gir ikke opp, selv om vi ligger under etter to perioder, forteller Ski-treneren.

Neste kamp for Ski er ikke før 6. januar, hvor de møter den suverene serielederen Kråkene hjemme i Ski ishall. Iversen sier at en så lang pause ikke trenger å være negativ.

- Det kan slå litt begge veier, for nå har vi gjort tre brukbare kamper på rad. Vi har noen spillere ute med skader og sykdom, så det skal bli godt å samle oss litt nå, avslutter treneren.

Artikkeltags