Ski-skytterne til cupfinalen

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKI: Seniorlagene fra Kråkstad skytterlag og Ski skytterlag møttes til dyst på Granerud skytebane. Kampen gjaldt finaleplass i årets Follocup Senior B.
Selv om Ski skytterlag var arrangør, var det hjemmekamp for begge lagene, siden de deler Granerud skytebane.
Som alltid når det er cup, skjer det rare ting, selv om sveiving på stående kanskje er så rart. Ski-laget opplevde iallfall et par slike «rariteter», og det så en stund ut til å bli en jevnere kamp enn ventet.

Solid

Det som reddet Ski var først og fremst solid skyting fra Simen Rundbergets side. Han er en av Follos beste skyttere og med 344 poeng var han semifinalens uten sammenligning beste skytter.
Med Simens solide bidrag ble det seier til Ski skytterlag med 1632 poeng mot Kråkstad skytterlags 1599.

Familien Mørck

De fem som telte på Skis lag var, foruten Simen Rundberget, Ivar Liseter (335), Halvor Mørck (321), Kari Mørck (318) og Inga Mørck (314).
Familien Mørck var altså tallrikt representert, og det bemerkelsesverdige er at Kari er med og teller. I denne semifinalen skjøt 14-åringen sitt første seniorprogram, med både stående og knestående skyting, og 318 poeng er absolutt et godkjent debutresultat.
Ski skytterlag møter sannsynligvis Trøgstad i B-finalen, som går på Frogn og Drøbak skytterlags bane lørdag 8. september.

Artikkeltags