Ski Icehawks viste klasse

Ski og Johan Lindberg, her fra en tidligere kamp, vant lørdag.

Ski og Johan Lindberg, her fra en tidligere kamp, vant lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel
DEL

GJØVIK/SKI: Ski-gutta fikk en drømmestart da de gjestet Gjøvik lørdag, og ledet 4–1 etter første periode. Morten Iversens iskrigere fortsatte storspillet, og vant til slutt hele 7–2.

– Dette var en strålende kamp av oss. For første gang denne sesongen leverte vi skikkelig i 60 minutter. Vi manglet en del spillere til denne kampen, men de som fikk tillit leverte til fulle, sier Ski-trener Iversen.

Tidligere denne sesongen har han vært lite fornøyd med forsvarsspillet til sine utvalgte, men mot Gjøvik leverte Ski varene også defensivt.

– Dette var en klar forbedring defensivt fra forrige kamp, mener Iversen, og skryter også av keeperspillet til Mats Grande. Etter lørdagens seier, står Ski Icehawks med syv poeng etter sine fem første kamper.

– Det er omtrent som vi hadde forventet. Vi surret vekk poeng i åpningskampen mot Kråkene, men overrasket positivt med å slå Gjøvik nå. Torsdag får vi en bra test når vi møter Prinsdal – laget som har den sterkeste stallen i avdelingen, avslutter Iversen.

Artikkeltags