Unge Ski-skyttere imponerte

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKI: Årets Follocup for rekrutt/junior-skyttere går mot slutten. I en semifinalekamp på Granerud skytebane sist tirsdag klarte Ski skytterlags annetlag å skyte seg til finaleplass.
Det var semifinale i B-cupen, der det unge Ski-laget møtte konkurrenter fra skytterlagene i Skiptvet og Trøgstad.
Ski 2 hadde nemlig et aldri så lite favorittstempel, etter veldig god innsats i forrige runde, men nå ga de bort poeng ved å skyte på feil skive, ved litt klønete skruing osv. Også i skyting gjelder at «cup er cup»!

Erlend perset

Det endte bra. Da resultatene fra siste lag tikket inn i kontor-PCen, viste denne at Ski 2 hadde tatt annenplassen bak Skiptvet, med Trøgstad like bak på tredje. Poengsummene var henholdsvis 1336, 1332 og 1328 poeng.

Dermed skal Ski 2 møte Skiptvet i finalen, som går på Granerud 9. september.

Det som reddet Ski-laget var ikke minst at Erlend Heiaas (13) benyttet anledningen til å sette ny personlig rekord med hele 346 poeng, et resultat som også gjorde han til kveldens beste skytter.
De øvrige som telte på Ski-laget var Tea Madelen Knudsen (342), Benjamin Nilsen (324) og Eivind Skjolden (320). De to som ikke telte med – «ferskingene» Jacob Gundersen og Sofie Christiansen – hadde 319 og 317 poeng.

Artikkeltags