Vladimir forsvarer familiens ære i NM

ÆRE: Vladimir Vukicevic skal forsvare familiens ære under NM i Kristiansand neste helg.

ÆRE: Vladimir Vukicevic skal forsvare familiens ære under NM i Kristiansand neste helg.

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SKI: Etter at Christina Vukicevic bestemte seg for å avslutte sesongen, da hun takket nei til OL, skal familiens ære forsvares av Vladimir under NM i Kristiansand helgen 24.- til 26. august.
I tidligere mesterskap har Christina Vukicevic vært en selvskreven kandidat til kongepokalen. Nå er det mye som tyder på at Vladimir seiler opp som en av kandidatene. I alle fall hvis han løper like raskt på 110 meter hekk som da han satte ny norsk rekord.

Kjempeform

Det er ikke mange ukene siden Vladimir, som også representerer Ski IL Friidrett, satte norsk rekord med tiden 13.55. Tidligere i sesongen, under EM i Helsingfors, satte han U23-rekord med tiden 13.65.
– Vladimir er i kjempeform. det skal bli spennende å se ham i NM. han har satt norsk rekord allerede denne sesongen, og etter min mening er han en av de fire beste mannlige utøverne her i landet, sier pappa og trener, Petar Vukicevic til NTB.

Er skadefri

Etter at Christina har besluttet å droppe NM, er det nå beste for henne å roe helt ned, før hun starter forberedelsene til neste sesong, ifølge treneren.
Han forteller også at treningen starter for fult igjen midt i september.
– Nå gjelder det å få Christina tilbake på rett spor igjen. Hun er skadefri, så vi ser frem til å starte forberedelsene mot en ny sesong, sier Petar Vukicevic til NTB.

Artikkeltags