– Kjipt å ikke spille mot kompisen

SKADET: Anders Lübeck hadde sett frem til møtet med kompisen fra Son, men må stå over oppgjøret mot Stabæk 2 på grunn av en strekkskade.

SKADET: Anders Lübeck hadde sett frem til møtet med kompisen fra Son, men må stå over oppgjøret mot Stabæk 2 på grunn av en strekkskade.

Av
Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

SON: Anders Lübeck har i lengre tid sett frem til møtet med kompisen fra Son. Strekkskaden hindrer stopperen i å spille mot Stabæk 2.

Møtet med barndomsvennen og kompisen fra Son, Jens Martin Kolset, var et av høydepunktene for Anders Lübeck på starten av sesongen. Men så kom strekkskaden, og Follo FK-stopperen må stå over dagens oppgjør mot Stabæk 2 på Ski stadion.


– Ja, vi har vokst opp sammen og spilt mye på «løkka». Dette var noe jeg hadde gledet med til, så dette er synd, sier Follo FK-stopperen.


Etter at Anders Lübeck brakk beinet sist høst, har han jobbet hardt for å komme tilbake i godt gammel slag. Etter oppgjøret mot Nesodden i serieåpningen, fikk han også vist at han er på god vei.


– Jeg følte at jeg har funnet formen. Dette er utrolig kjipt, fortsetter Lübeck.

Tilbake i cupen

Det var på en trening etter serieåpningen at Follo FK-kapteinen fikk seg en strekk. Dermed måtte han også stå over oppgjøret mot Senja sist helg. Nå ryker også søndagens oppgjør mot Stabæk 2.


– Jeg er veldig dårlig på å være skadet og vil helst utpå igjen så fort som mulig. Jeg må holdes litt i ørene, sier han og legger til at det er bedre å vente en uke ekstra enn å slå opp skaden igjen.

Da kan det fort bli langvarig.
Anders Lübeck regner med å være på plass i Follo FKs midtforsvar til cupkampen mot Raufoss onsdag i neste uke.


Heller ikke Martin Andresen spilte mot Senja. I og med at Vålerenga møter Brann i Bergen søndag, spiller han heller ikke for Follo FK mot Stabæk 2.

Bananskall

I løpet av de siste dagene har Follo FK-stopperen sett oppgjøret mot Senja på video. Og selv om både han og Martin Andresen ikke spilte, burde Follo FK sikret seg tre poeng.


– Det er vanskelig å spille der oppe, men vi hadde masse sjanser og burde avgjort kampen, sier han.


Nå håper Lübeck at Follo FK kan sikre seg tre poeng hjemme mot Stabæk 2.


Det er et potensiell bananskall det også. Det er fort gjort å tryne på den. Men skal vi ha noe å gjøre i 2. divisjon, bør vi slå Stabæk 2 på hjemmebane, sier Anders Lübeck.

Artikkeltags