Gå til sidens hovedinnhold

Stjernekamp-Ole trår til i Sofiemyr kirke med stort kor

Artikkelen er over 1 år gammel

Ole Børud imponerte dommerne i Stjernekamp uke etter uke i fjor høst. Fredag 29. mars står han i Sofiemyr kirke sammen med nærmere 100 lokale korsangere.

SOFIEMYR: Både ungdomskoret OPUS (Oppegårdungdommen Synger) og Engangskoret med tilhørighet i Sofiemyr kirke er med på konserten med fengende gospelsanger. Mesteparten av konserten vil inneholde låter fra Ole Børuds ganske ferske album.

- Det blir fullt trøkk når Ole viser sin stemmeprakt sammen med nesten 100 sangere i korene og band på fire mann.

- Det blir soul og funkpreget pop signert Ole Børud, foruten gospelsanger, sier Katrine Flaa, menighetsmusiker i Oppegård og ansvarlig for konserten.

Engangskoret

- Når Ole gjorde det bra i Stjernekamp er ikke bare fordi han synger bra, men også fordi han er en dyktig musiker, så dette kommer til å bli en flott konsert.

Katrine Flaa skal dirigere begge korene samlet under konserten, mens hun til daglig bare dirigerer Engangskoret.

- Til "daglig" er drøyt å si. Dette ikke er et fast kor, men dukker opp et par ganger i året. Det er for alle som er glad i å synge, men ikke har tid til å synge i kor året rundt. Hvem som helst kan være med og det er ikke noe krav å kunne noter.

Allsidig musiker

- Derfor har vi bare to øvelser forut for denne konserten, sier Katrine Flaa, som startet koret og har vært musikalsk leder, mens Anne Marie Mork er manager.

Ole Børud har vært profesjonell musiker siden han var 16 år og har deltatt i mange band. Han har i praksis stått på scenen siden han kunne stå på to ben og har deltatt i mange band, blant andre i familiens egne band, noen år som metalmusiker og ikke minst i gruppen Extol.

Gospel og Børud-låter

Under konserten skal felleskoret synge fengende gospellåter av den nylig avdøde gospelsangeren Andre Crouch og Kirk Franklin med Børum som frontvokalist. Resten av konserten er Ole Børuds med egne låter.

- Nå må folk kjenne sin besøkelsestid. Dette kommer til å bli en fantastisk konsert, lokker den musikalske lederen.
 

Kommentarer til denne saken