SIGGERUD: Øst politidistrikt meldte tirsdag ettermiddag på Twitter at de rykket ut til Enebakkveien på Siggerud.

På fylkesvei 155 har nemlig en strømledning falt ned på veibanen. Det er i området rundt Sværsvann at ledningen har falt ned.

Har stengt veien

Øst politidistrikt opplyste at de hadde stengt veien, og at e-verket var på stedet.

– Trafikken står helt stille der nå. Vi har ingen meldinger nå om at det er fare for folk, men vi er der for å passe på at folk ikke kjører over ledningen, da vi ikke vet om den er strømførende, sa operasjonsleder Trond Lorentzen i Øst politidistrikt til ØB rett etter at politiet meldte om hendelsen.


Veien ble sperret av, men senere åpnet igjen.

Merk deg også dette

Med det samme vi skriver om dette, kan det være kjekt å minne deg på at det er endringer i trafikkbildet og trafikkavviklinga også på E6 i disse tider, og slik er det ut uka.

Sydgående løp i Nordbytunnelen på E6 i Follo stengte fredag 10.3 kl. 22 for å skifte ut et veggelement som ble ødelagt i en trafikkulykke i fjor. Planen var å åpne mandag klokken 05.30, men slik ble det ikke.

Utbedringene har dog blitt mer omfattende enn først tenkt, og derfor blir det endringer i trafikkbildet ut denne uka. Det blir toveistrafikk i det nordgående løpet mens arbeidet pågår ut denne uka.

Du kan lese mer om saken ved å følge denne lenka: