Til uka blir det folkemøte om Nordbytunnelen på Liahøi

Lei: Roy Johansen er en av beboerne i Sundbyveien som er lei av all tungtransporten som bruker veien som gjennomfartsåre.

Lei: Roy Johansen er en av beboerne i Sundbyveien som er lei av all tungtransporten som bruker veien som gjennomfartsåre. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Onsdag 18. oktober klokken 19 inviterer Norby Arbeiderforening til åpent møte på Liahøi om trafikkproblemene i forbindelse med stengingen av Nordbytunnelen.

DEL

NORDBY: Beboerne i Sundbyveien har fått betydelig flere biler forbi husene sine etter at Statens vegvesen stengte det ene løpet i Nordbytunnelen for rehabilitering. Når det ene løpet er rehabilitert, vil det andre bli stengt slik at arbeidet ikke vil være avsluttet før på vårparten 2019. Imens må beboerne i Nordby være forberedt på å få trafikken tett innpå seg.

- Vi skjønner at trafikken må gå et sted, men nå er det er kaos overalt. Og vi er bekymret over all den trafikken som ledes inn på småveiene, sier styremedlem Nina Ramberg i Nordby Arbeiderforening.

Hun tok initiativ til folkemøtet da hun fikk vite at ordførerne var informert av Statens vegvesen om situasjonen.

- Da tenkte jeg at den informasjonen vil vi som bor i Nordby også ha, sier Ramberg.

Hun er ikke alene om å stille spørsmål om hvorfor Statens vegvesen gjør de grepene de gjør. Neste år stenger også Smiehagetunnelen og trafikken kan bli enda verre.

- Jeg vil at Statens vegvesen skal få føle på pulsen hva folk i Nordby tenker. Nå får de anledning til å stille spørsmål til representanten for Statens vegvesen og kanskje kommer det noen gode forslag til løsninger også som de ikke har tenkt på, sier Ramberg.

Avdelingsdirektør i Statens vegvesen, Nils Karbø, og ordfører Ola Nordal blir innledere på møtet som vil bli ledet av Ramberg.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken