SKI: Lørdag har du mulighet til å få deg en fin tatovering, samtidig som du støtter en viktig sak. Stay True Tattoo, som holder til i Parkaksen i Ski sentrum, har vært med på denne innsamlingsaksjonen i fire år tidligere. Til sammen har studioet i Ski samlet inn cirka 250.000 kroner til Barnekreftforeningen. For sjette år på rad samler tatoveringsstudioer over hele landet, inn penger til Barnekreftforeningen gjennom sin innsamlingsaksjon «Kroppskunst mot barnekreft». I år stiller 23 studioer, landet rundt, opp for den viktige saken.

– Hvorfor er dere med på dette?

– Herregud, selvfølgelig er man med å støtter en slik sak. Alle er vi jo berørt på en eller annen måte, fjernt eller nært. Vi kan ikke si nei til en slik aksjon, sier Elin Bekkhus i Stay True Tattoo.

Salongen i Ski er underlagt Norsk Tattoo Union. Det er gjennom denne organisasjonen at Ski-butikken får henvendelse om å være med. Også Moonshine Tattoo på Kolbotn er med på årets aksjon.

Salongen i Ski har selv laget 88 ulike motiver som kundene har mulighet til å velge mellom. Dørene åpner klokken 12 lørdag, men allerede klokken 11, kan du stille deg i kø for billett. Hver kunde kan kun velge ett motiv. Tatoveringen koster 500 kroner. Alt går til Barnekreftforeningen.

– I fjor delte vi ut 50 billetter. Én trakk seg i siste liten, men vi sto på fra 12 til 22 og tatoverte 49 motiver. Det blir det mye penger av, sier Bekkhus.

Tatovørene i butikken jobber gratis og stiller alt av utstyr til disposisjon for å gjøre kundene fornøyde. Tre tatovører stiller på jobb lørdag. For å klare å få flest kunder gjennom systemet, har de bestemt at det kun blir aktuelt å tatovere armer og ben. Det går raskere, ifølge tatovørene selv.