Tid for loppemarked på Greverud

Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Oppegård skolemusikkorps arrangerer loppemarked på Greverud skole til helgen.

DEL

InnsendtGREVERUD: Like sikkert som snøen forsvinner og løvtrærne begynner å sprette, så er våren en tid for loppemarkedet rundt omkring i distriktet. Våren er høysesong for korpsene som forbereder seg til 17. mai.

Men, for å drive korps er det også behov for inntekter. Loppemarked er derfor en viktig inntektskilde for korpsene. I tillegg er det blitt mer og mer populært med loppemarked. Resirkulering og gjenbruk er i tiden og flere og flere leverer inn lopper og gjør gode funn selv.

Oppegård Skolemusikkorps har de siste årene arrangert loppemarked på Greverud skole, og i år blir intet unntak. Nytt av året er at loppemarkedet avholdes i Greverudhallen, så uansett vær, blir det loppemarked. Alle kan levere lopper på ettermiddagen fredag 26. april direkte på skolen. Ellers kan lopper settes ut langs veien for de som tilhører Greverud skolekrets. For andre i Oppegård syd, kan det avtales henting.

Nå etter påske er det en ypperlig mulighet til å ta en skikkelig våropprydning, ting som du ikke lenger brukes kan komme til nytte hos andre.

Loppemarkedet er også blitt en viktig møtesplass for beboere i Oppegård Syd. Kafeen serverer hjemmebakte kaker, og har pølser og hamburgere på grillen. Kafeen bidrar til god stemning, her møter du naboen og andre kjente og kan slå av en prat. Og du blir med og støtter opp om kortreist kultur.

Loppemarkedet arrangeres ved Greverud skole lørdag 27. og søndag 28. april fra kl 11.00 – 15.00.

Artikkeltags