Gå til sidens hovedinnhold

Tips oss om gladsaker - vi trenger det nå

Artikkelen er over 1 år gammel

I disse korona-tider, skrives det mye om smitte, sykdom og dystre ting. Østlandets Blad ønsker derfor å høre hvordan du løser ting, og om du vet om glade og positive historier som vi kan skrive om.

STUA PÅ SOFIEMYR: Samfunnet må gå rundt, og må gå videre, til tross for disse ekstreme tider. Her er det viktig at vi framsnakker, er vennlige mot hverandre og bidrar i fellesskap. Disse historiene vil vi videreformidle!

Hvem hjelper hverandre? Hvordan løser du hjemmekontoret og kan tipse andre og gi gode råd? Gode Facebook-grupper? Hvordan hjelper du til i nabolaget? Har du gode matoppskrifter man kan lage hjemme? Hva gjør du med barna dine? Her er det mange ting vi kan tipses om, og vi vil gjerne fortelle dette videre til våre lesere.

Tips oss på tips@oblad.no, eller ta kontakt med redaksjonen vår på 908 61 463.

V i Østlandets Blad, som alle andre, har tatt vårt kollektive ansvar, og sitter i hjemmekontor, men gjør vårt beste for å dekke det daglige nyhetsbildet minutt for minutt.

Del din gladhistorie med oss, og send gjerne et bilde i samme slengen. Vi trenger positive nyheter nå!

Ta vare på hverandre, og bidra til at vi kan redusere smitten, vinne krigen mot koronaen og få vårt lokale samfunn til å gå rundt. Tusen takk! Husk også å bruke Folkehelseinstituttet for offisiell helseinformasjon, og så vil vi bringe deg lokal info fortløpende både på vår nettside og via våre to direktestudier, som oppdateres kontinuerlig med både nasjonale/internasjonale og lokale korona-nyheter, og annen viktig informasjon. Du finner de på forsiden på øb.no. Disse er åpne for alle, også du som ikke abonnerer på ØB, slik at du er sikret siste nytt til enhver tid selv om du ikke abonnerer på lokalavisen din. Her sorterer vi info fra mange nettsteder, publiserer saker kontinuerlig og gir deg alt du trenger å vite, slik at du ikke dukner i all informasjon for tiden.

Samtidig er det også viktig at vi får vite om de gode historiene der ute, og jeg håper du deler den med oss, slik at vi kan dele den med alle våre abonnenter - og alle andre.

Det er mye infomasjon der ute, og mange ting vi gjerne skulle tatt tak i med en gang, men vi jobber så raskt vi kan, og lover å ikke hvile i dekningen vår av dette. Da takker vi for alle bidrag.

Med hilsen Anders Nordheim Dahl, nyhetsredaktør i Østlandets Blad, for tiden med stuekontor :)

TIPS OSSSMS: OBTIPS til 2470 Telefon: 64877877 tips@oblad.no

Kommentarer til denne saken