KROER: Øst politidistrikt meldte klokken 07.49 at to biler hadde vært involvert i en frontkollisjon i Ås. Ulykken har skjedd på fylkesvei 54, rett ved Kroer kirke.

En drøy time senere fulgte politiet opp med en ny Twitter-melding, hvor de skrev at det var to personer involvert i ulykken, og at begge kom ifra det uskadd.

– Begge de involverte førerne er menn i 30-årene, den ene fra Vestby den andre fra Hobøl, sier operasjonsleder Gisle Sveen til Smaalenenes Avis.

– Begge førerne er anbefalt å oppsøke hver sin lege i etterkant. Fra politiets side er det ikke opprettet noen sak, dette blir et oppgjør mellom partene, fortsetter Sveen.

Det var tidvis kø på veien, og trafikken ble geleidet forbi i ett felt. Rundt klokken 09 var veien ryddet.


Flere uhell

Torsdag morgen har også to biler kjørt av veien ved påkjøringen til gamle E6 mot Ringnestunnelen, ved Oppegård.

Les mer om den saken her: To biler av veien ved Oppegård

I tillegg har en bil kjørt i grøfta ved Hvitstenveien i Vestby. Håkon Mjelstad, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt bekrefter overfor Vestby Avis at det kan være glatte partier på veiene.

- Jeg kjørte selv fra Ås og inn til jobben i morges og merket det var glatt. Selv om det er noen få plussgrader i lufta, så har nok bakken mange plasser vært kald og da fryser vannet til is, sier Mjeldstad.