SIGGERUD: En mann i 40-årene fra Nordre Follo har fått beslaglagt førerkortet sitt etter trafikkuhellet på Siggerudveien søndag kveld.

Politiet fikk melding 20:28 om ulykken fra AMK.

– Her har muligens bilen havnet i motsatt kjøreretning, som har ført til ulykken.

– Mannen er i 40-årene fra Nordre Follo, og hadde vært på ferie i lengre tid. I det landet kjørte man i venstre kjørefelt, så det kan ha hatt noe med saken å gjøre, sier Terje Marstad ved operasjonssentralen til Politiet i Øst.

Brannvesenet er på stedet og dirigerer trafikken. Berging av biler er på menyen til nødetatene for øyeblikket.

– Ingen er alvorlig skadet, i følge Marstad.

Person kjørt til sykehus - sak opprettes

Klokken 21:35 melder Politiet i Øst følgende på Twitter:

– Veien er åpen. En person er kjørt Ahus med brystsmerter. Vi oppretter en sak på forholdet.

Oppdateringene

Klokken 20:33. To biler har kollidert på Siggerudveien ved Bråtatjerna. Nødetatene er på vei, skriver Politi i Øst på sin Twitter-kanal.

De skriver at det ikke fremstår som alvorlig.

#Siggerud Nødetatene er på vei til trafikkulykke i Siggerudveien ved Bråtatjerna. 2 biler har kollidert. Fremstår ikke alvorlig. Oppdateres.

Ny oppdatering kom klokken 21:00

– En person er lettere skadd. Sjekket ut av ambulanse. Det vil bli kø på stedet frem til bergning har hentet begge bilene, skriver Politiet i Øst på Twitter.

Ulykke på Siggerudveien tidligere i dag

Det var en bilulykke tidligere i dag på samme veien.

Hendelsen ble meldt 15:21 på Politi Øst sin Twitter-kanal.

#Siggerud Nødetatene er på vei til Siggerudveien ved Siggerud skole. En bil skal ha blitt påkjørt bakfra. Kan skape trafikale problemer inntil videre.

16.23 meldte Politiet i Øst på sin Twitter-kanal følgende:

– En bil flyttet ut av veien. Berging på vei. Trafikken går som normalt. Involverte parter sjekket ut av ambulansen på stedet. Vi oppretter sak i forholdet.

ØB sin journalist på stedet rapporterte litt over 16:00 at det er en bil som har kjørt i bakenden på en annen. Det er ikke kjent med hvor mange personer som er involvert.