Treningssenter tilbyr buss for trim til pendlere

VÆR SÅ GOD: Pekka Lundefaret og Puls Fitness satser på buss med kaffe og vaffelservering for medlemmene sine.

VÆR SÅ GOD: Pekka Lundefaret og Puls Fitness satser på buss med kaffe og vaffelservering for medlemmene sine. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Et treningssenter på Langhus tilbyr buss inn til Oslo etter morgentrimmen.

DEL

LANGHUS: – Flere av våre medlemmer liker å trene før eller etter jobb, men er bekymret for om de får det til mens togstreiken pågår, sier Pekka Lundefaret til ØB.

Lundefaret er daglig leder for treningssenteret Puls Fitness på Langhus. Fra i dag har han satt opp buss mellom treningssenteret og Bjørvika i Oslo. Om morgen går det en buss inn til Oslo og om ettermiddagen går bussen fra Oslo ut til Langhus.

– Ikke streikebryteri

Bussen er kun tilgjengelig for senterets medlemmer og man må melde seg på på forhånd. Lundefaret understreker at det ikke dreier seg om streikebryteri.

– Vi respekterer streiken og dette er ikke et forsøk på streikebryteri. Poenget er at vi som bedrift er avhengig av at kundene våre får benyttet seg av tilbudet de betaler for. Derfor vil vi yte litt ekstra service nå som logistikken er vanskelig for mange av kundene, sier han.

– Vi liker å finne på litt morsomme ting og gjøre noen stunts, legger han til.

Les mer om togstreiken:

Det koster penger å leie buss og sjåfør, så om streiken trekker blir langvarig må de kanskje revurdere tilbudet, sier assisterende daglig leder Charlotte Hollo Bugge.

– Blir det tilbudet veldig populært har vi mulighet til en ekstra avgang hver vei. Vi må kjøre med fulle busser ellers blir det for dyrt, sier hun til ØB.

Uproblematisk

Styremedlem Johnny Hide fra Ski i Lokomotivpersonalets forening avdeling Oslo sier til ØB at de streikende vil la treningsbussen passere.

– Sånne private initiativ legger vi oss ikke borti. Det er ikke noe poeng for oss å bruke tid og energi på det. Det er viktigere for oss at NSB etter vårt syn helt unødvendig har innstilt alle avganger på lokaltoget mellom Ski og Stabekk, sier han.

Det har ikke vært noen samtaler mellom partene i lokfører-streiken i helgen.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken