Sultne motorfolk strømmet til Tyrigrava

KLARE FOR MAT: Morten Olsson, Øivind Moe, Roar Svendsen, Elisabeth Krogstad og Ole Dahlstrøm var alle klare for burgere rett fra grillen. ALLE FOTO: KARIN HANSTENSEN

KLARE FOR MAT: Morten Olsson, Øivind Moe, Roar Svendsen, Elisabeth Krogstad og Ole Dahlstrøm var alle klare for burgere rett fra grillen. ALLE FOTO: KARIN HANSTENSEN

Artikkelen er over 5 år gammel

Mona Halvorsen rakk ikke å åpne til klokken 16 i dag, men noen minutter over tiden ble den første burgeren servert på Tyrigrava for første gang på lenge.

DEL

GJERSJØEN: - Det er helt topp å få spise her igjen. Dette har vi ventet lenge på, sa Morten Olsson etter å ha fortært en burger på Tyrigrava.

Sammen med vennene Øivind Moe, Roar Svendsen, Elisabeth Krogstad og Ole Dahlstrøm reiste han rett fra jobb og til det kjente landemerket langs gamle Mossevei.

- I dag blir det burger og pølser til middag, sier Roar Svendsen.

- Burgeren er bare kjempegod, skryter Ole Dahlstrøm.

- Selvfølgelig er den god. Det er jo "Mona-mat", supplerer Elisabeth Krogstad.

Gjengen har vært gjengangere på Tyrigrava i mange år, og ser frem til at det igjen vil være servering på stedet.

Les også: Mona åpner dørene på Tyrigrava igjen

- Jeg tror jaggu jeg skal ha meg en burger til, jeg, smatter Morten Olsson etter å ha fått i seg den første.

- Viktig for miljøet

Eva Brattvoll fra Kolbotn har vanket på Tyrigrava siden 1962, og er glad for at stedet igjen skal servere mat.

- Vi mistet veldig mye i 2012. Nå er jeg veldig glad for at Mona er her, sier hun.

Hun mener det er viktig for miljøet at det igjen er mulig å spise på stedet.

- Tyrigrava har vært en redningsplanke for mange unge mennesker. Siden man kjørte, har det ikke vært alkohol inne i bildet. Alle som har vært her har hatt en felles glede av å være her, mener Brattvoll.

 

Artikkeltags