Øvelseskjører fra Fredrikstad endte opp i glattcelle på Follo politistasjon

Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

ÅS/SKI: Visstnok var mannen i 20-årene fra Fredrikstad ute og øvelseskjørte med en kamerat da han ble stoppet av en patrulje fra Follo-politiet på Vinterbro like etter klokken fire natt til onsdag. Men fordi han har pådratt seg sperrefrist på sertifikatet, har han ikke lov til å øvelseskjøre i det hele tatt.

Ingen ville oppdaget dette hadde det ikke vært for en person som stusset over Fredrikstad-mannens oppførsel da de stoppet på en bensinstasjon på vei ut av Oslo like før. Vedkommende stusset nok til å kontakte Oslo-politiet, som igjen varslet sine kolleger i Follo, som stoppet bilen på Vinterbro.

Follo-politiets patrulje fikk fort mistanke om at den unge sjåføren var påvirket, og han ble derfor tatt med til legevakt for blodprøve.

– Underveis oppførte han seg heller dårlig; han sparket etter polititjenestemennene to ganger og slengte diverse ukvemsord mot dem, så nå har han nærmet snakket på seg en tur i kjelleren, opplyser operasjonsleder Pål André Thorsby i Øst politidistrikt Follo politistasjon.

 

Artikkeltags