Politiet stoppet 16-åring etter fyllekrasj på E6

NATTESTENGT: Det ene løpet i Nordbytunnelen er stengt, og trafikken i begge retninger dirigeres gjennom ett løp. Derfor er det satt opp midtdelere i tunnelen.

NATTESTENGT: Det ene løpet i Nordbytunnelen er stengt, og trafikken i begge retninger dirigeres gjennom ett løp. Derfor er det satt opp midtdelere i tunnelen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Bildene fra kamera i Nordbytunnelen viser at det var en 16 år gammel gutt som satt bak rattet da bilen krasjet inn i midtdeleren så bildeler sprutet. Guttens onkel var passasjer i bilen.

DEL

ÅS: Klokken 03.40 natt til torsdag fikk Follo-politiet melding fra andre trafikanter om at en bil hadde krasjet inn i en midtrabatt som var satt opp i forbindelse med omkjøring i Nordbytunnelen på E6. Løse deler lå igjen etter sammenstøtet med midtdeleren.

Måten bilen oppførte seg på i trafikken, gjorde at det var mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand. Meldingene gikk dessuten ut på at det var to personer i bilen. Bilen fortsatt på E6 nordover retning Oslo.

– Bilder fra Vegtrafikksentralen viser at bilen har krasjet i en midtrabatt i Nordbytunnelen på grunn av vingling, opplyser operasjonsleder Erik Loe i Øst politidistrikt til ØB.

Et kvarter senere, klokken 03.57, ble bilen stoppet av en patrulje fra Oslo-politiet. To personer løp fra stedet, men ble fort innhentet av patruljen.

Overfor politiet ville ingen av de to fortelle hvem som var sjåfør, men bildene fra overvåkingskamera i Nordbytunnelen viser at bak rattet satt en 16 år gammel gutt fra Oslo, mens passasjeren var en mann i 30-årenen hjemmehørende samme sted. Mannen er onkel til den 16 år gamle gutten.  Begge fremsto som beruset da de ble stoppet av politiet. Siden det da var uklart hvem av dem som faktisk hadde kjørt, ble begge tatt med til legevakt for blodprøve. Deretter ble de to dimittert.

Det er ikke midtrabatt i Nordbytunnelen, men i forbindelse med nattestengning av tunnelen er det ene løpet stengt og trafikken i begge retninger dirigeres gjennom ett løp.

Artikkeltags