Tungvekterne har, for en gangs skyld vil mange si, satt seg ned og tenkt litt. Vi har sjekket overganger og avganger, vi har snakket med trenere, spillere og lokale journalister. Alt vi har fått av relevant informasjon har vi samlet, og sammen med våre egne kunnskaper omkring topphåndballen i Norge har det medført at vi, helt eksklusivt for våre lyttere, kan gi dere svaret på hvordan Rema 1000-ligaen for både damer og herrer vil ende.

Dette er ikke en vanlig Tungvekterne episode, selv om det som vanlig er en blanding av alvor og glimt i øyet. Dette er på mange måter et ekstranummer i anledning seriestarten for Follo HK Damer og Follo HK. Vi gleder oss til å se dere i hallen, for selv om dere nå får resultatet av ligaen så må dere ikke glemme at håndball er morsomst å se live.

 

Flere plattformer

En annen nyhet er at podkasten nå er tilgjengelig på flere plattformer enn sist. Nå kan du lytte også via blant annet Spotify, iTunes, Google Podcasts, Apple Podcasts, Pocket Casts, Radio Public, Breaker, Overcast og Anchor.