Årets dugnad ved Tussetjern er i havn

BRYGGESJAU: Langhus vel i full sving på brygga. Svein Gustavsen (til venstre) og Egil Bekkeli.

BRYGGESJAU: Langhus vel i full sving på brygga. Svein Gustavsen (til venstre) og Egil Bekkeli.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Vårens dugnad i regi av Langhus velforening ble gjennomført i forrige uke.

DEL

Er du ikke abonnent ennå? Prøv ØB+ og papiravisen i fire uker for kun 99 kroner

LANGHUS: Grusveien fra Langhus idrettspark, brygga, bordet, stupebrettet og stien med myrbryggene rundt til nordsiden av vannet og frem til Oppegård ble inspisert.

Det viste seg at brygga var knekt, bordplata til det store fine bordet var kastet på vannet og stupebrettet også knekt. I tillegg fløt det med søppel. Hva noen har brukt en PC-skjerm til eller om noen har forsøkt å sykle på vannet og i tillegg forlate sykkelen sin i vannet er en gåte som vi aldri finner ut av. Det er heller ikke viktig En tjukkas som sannsynligvis stammer fra Langhushallen fant vi også.

Ski kommune har kjøpt idylliske Møllerenga for 11 millioner kroner (ØB+)

Gresset ble klippet, bryggen reparert og søppel plukket. Bordplaten til det ødelagte bordet må slepes med båt og det hadde ikke vellet tilgjengelig denne kvelden. Bordet kan derfor ikke brukes inntil videre. Likeledes vil det ta noen tid før stupebrettet er i orden.

Bryggen og stien rundt til Oppegård-siden er mye brukt, men vi kan godt gjenta hvordan man kommer seg dit. Man går bare gjennom Langhus idrettspark og ned langs fotballbanene bak hallene og ned til vannet. Ca 300 meter å gå fra nærmeste parkering bak Langhushallen.

Man kommer seg fint rundt vannet og til Oppegård-siden. Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med disse raringene fra Oppegård siden vi snart skal bli samme kommune.

 

Artikkeltags