Mangler 115 bøssebærere til TV-aksjonen

SAMMEN: Unni Merete Kongsten hos Café Sjarm, ordfører Hanne Opdan, Joachim Graff hos Bee og Stian Ulvøy hos Follo Næringsråd oppfordrer næringslivet i Ski til å gi så det monner til årets TV-aksjon. Nå kan du også bidra, ved å bære bøsser på søndag.

SAMMEN: Unni Merete Kongsten hos Café Sjarm, ordfører Hanne Opdan, Joachim Graff hos Bee og Stian Ulvøy hos Follo Næringsråd oppfordrer næringslivet i Ski til å gi så det monner til årets TV-aksjon. Nå kan du også bidra, ved å bære bøsser på søndag. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

– Vi ønsker at alle husstander i hele Follo skal få besøk søndag ettermiddag, sier fylkesaksjonsleder Adalheid B. Sæther.

DEL

FOLLO: Lørdag morgen mangler det totalt 115 bøssebærere i Follo.

I Oppegård og Vestby har aksjonen fått mange nok påmeldte, mens det i Ås mangler 27, Ski 17, Nesodden 29, Frogn 18 og Enebakk 48 bøssebærere.

– Takk også til alle som har meldt seg, og ønsker å bidra til et varmere og mer inkluderende samfunn. Alle komiteer har gjort en formidabel jobb og 1100 bøssebærere har allerede meldt seg her i Follo. Da mangler vi bare de siste 115 for å komme i mål, skriver Sæther i en e-post lørdag morgen.

Les mer om årets TV-aksjon:

Artikkeltags