Trine gir bånn gass på tv

I SENTRUM: Bilcrossfører Trine Opsahl fra Siggerud. FOTO: MAX

I SENTRUM: Bilcrossfører Trine Opsahl fra Siggerud. FOTO: MAX

Artikkelen er over 4 år gammel

Trine Opsahl fra Siggerud er frontfigur når tv-programmet Bånn gass har premiere på MAX onsdag 9. september kl. 21.00.

DEL

SIGGERUD: Bånn gass følger utøvere i Bilcross-miljøet, og i første episode er en av hovedpersonene Trine Opsahl fra Siggerud. Episoden er fra St. Hans Crossen i Sigdal og ble filmet i juni i år.

Det er utøverne i kvinneklassen som står i fokus i episodene fra Sigdal, og det er noen av de raskeste kvinnene på fire hjul. I to av heatene leder Trine, bare for å klare og kjøre feil og rett frem i en sving for så å bli diskvalifisert. Dette har jeg klipp av som dere kan bruke.

Krasj og seiersbrøl på MAX

I den nye dokumentarserien Bånn gass følger MAX førere og løp fra Bilcross-miljøet over store deler av landet, med alt det innebærer av kollisjoner, tekniske problemer og gledestårer.

Bilcross er en av Norges enkleste, tøffeste og billigste motorsport. Det handler om å tyne så mye som mulig ut av en helt vanlig bil før den havner på skrothaugen. Reglene er enkle: første bil over mållinjen vinner.

En folkesport

I Norge finnes det over 3000 lisensierte bilcrosskjørere. Løpene går hver helg gjennom hele sommerhalvåret, og sjåførene er fra 15 til 65 år gamle. Kvinner og menn. Guttegjenger og familier. Bilcross er en folkesport, og alt du trenger for å kjøre er en førserlisens og en bil til 9000 kroner.

Bånn gass er en actionfylt dokumentarserie om motorfrelste entusiaster som bruker sommerhelgene på å reise rundt på ulike løpsbaner for å kjøre bilcross. Det blir møter med solide typer, kule jenter og artige team i et bråkete og positivt og bilmiljø.

Samtidig får man et innblikk i det unike samholdet mellom menneskene som kjører. Kameraene følger dem under hele løpshelgen, med alt det innebærer av hektiske forberedelser, flate pedaler, motorhavarier, seiersbrøl og totalvraking av biler.

Bånn gass består av 24 episoder og sendes fra mandag til torsdag på MAX med premiere onsdag 9. september kl. 21.00.

Artikkeltags