ÅS: I programmet skal en deltager være med å gjette på forskjellige oppgaver og eksperimenter på direktesendt TV. Deltageren kan vinne inntil 100 000 kroner hvis han eller hun svarer riktig mot resten av Norge.

– Hvordan kom du på at du skulle melde deg på «Alle mot 1"?

– Jeg kom vel egentlig ikke på at jeg skulle det. en venninne meldte meg på Anno for noen år siden, så NRK kontaktet meg for å høre om jeg kunne tenke meg å være med på dette. Jeg ville selvfølgelig være med på det da jeg fikk muligheten, forteller Ine Olsen, som skal være deltager av «Alle mot 1” på lørdag.

Har du forberedt deg på noen måte?

– Jeg føler at jeg er godt forberedt. Jeg har fulgt med på tv-programmet og det jeg har av gjetting hjemmefra har gått bra. Jeg har selvfølgelig også fått med meg det beste teamet jeg kunne tenke meg, min far og mine to brødre.

– Har de vært gode på å gjette hjemmefra også?

– Ja, det er jo derfor jeg har valgt å ta de med, jeg tror de kan hjelpe med gode innspill og god støtte. Jeg føler at jeg har plukket ut et vinnerteam, og det er litt synd at jeg bare har lov til å få hjelp av dem en gang, ler Ine.

– Tror du hjemstedet ditt vil være til hjelp?

– Ja, jeg kommer jo fra en bra kommune med bra folk, som jeg tror skal klare å hjelpe meg godt ut av et problem hvis jeg skulle være i tvil. Så det tror jeg skal gå veldig bra.

– Har du en taktikk?

– Nei, jeg har ingen taktikk. Jeg håper på å våkne opp i morgen og ha en sånn dag hvor alt bare går bra, og jeg bare har mye flaks. Jeg har litt sommerfugler, men jeg gleder meg mest, forteller Ine Olsen.

Har du lyst til å være med å spille «Alle mot 1” på NRK, kan du laste ned appen «Alle mot 1” på telefonen din og følge med på programmet på NRK.

Underveis i programmet har deltageren muligheten til å bruke 3 hjelpemidler. Det ene hjelpemiddelet er å rådføre seg med familie som deltageren har med seg. Det andre er et kjendisteam som er til stede og det tredje alternativet er å se på hva snittsvaret som har kommet inn fra kommunens hjemsted, derfor kan ditt svar kanskje hjelpe Ine i konkurransen lørdag.