E6 ØSTFOLD: Etter en ekstra lang helg er det mange som er på vei hjem søndag ettermiddag, og flere steder meldes det om saktegående køer. Det har også vært et par ulykker på E6 søndag ettermiddag og kveld.

På taket

Klokken 20:12 melder Vegtrafikksentralen øst om en ny trafikkulykke på E6 i Østfold, denne gangen mellom Ingedal og Solberg i Sarpsborg, i retning Moss.

Politiet i Øst melder at ulykken skjedde i nordgående retning ved Høysand, og at to biler er involvert. Den ene bilen har havnet på taket under E6.

Klokken 20:49 opplyser politiet at en person er fraktet til Ullevål sykehus, mens to personer er fraktet til Kalnes. En person kjøres til legevakta. Personen som fraktes til Ullevål skal være alvorlig skadet.

Ifølge Vegtrafikksentralen er begge kjørefelt åpne, men det er fartsdempere på stedet. Vegen blir stengt under opprydning.

Flere biler

Klokken 16:23 søndag ettermiddag meldte Vegtrafikksentralen øst om redusert fremkommelighet i retning Moss, etter et trafikkuhell på E6 ved Halmstadkrysset i Rygge.

Politiet i Øst opplyste at det var snakk om en trafikkulykke på E6 nordgående mellom Rygge og Moss, hvor flere biler varr involvert. Ifølge politiet skal det ikke være alvorlig, men ulykken medførte trafikale problemer på stedet.

Klokken 17:15 opplyser Vegtrafikksentralen øst at stedet er ryddet og veien åpen.

Ved 19-tiden fikk ØB tips om saktegående kø nordover på E6 ved Sonsveien mot Follotunnelen. Hos Vegtrafikksentralen fikk ØB opplyst at det ikke var registrert noen spesielle hendelser der, men at det kanskje var snakk om etterslep etter ulykken ved Moss tidligere.

Også på E18 øst for Drammen meldes det om køer i retning Oslo søndag ettermiddag.