SKI: I lilla kjoler står de syv kvinnene på intimscenen i Rådhusteateret i Ski. Ønsker velkommen til en time fylt av kjærlighet og et pusterom fra hverdagens stress. «Sang til en mann» hadde de kalt konserten. Tittelen har de lånt fra Kari Bremnes¥sang med samme navn som åpnet konserten. Men det var ikke bare kjærligheten til menn eller mellom mann og kvinne de sang om. Også forelskelse, savn og kjærlighet til et sted, som i Lillebjørn Nilsens «Alexander Kiellands plass».
Skuespiller Noralv Teigen fra Drøbak var hentet inn som lyrisk alibi. Og den erfarne skuespilleren var godt fornøyd med sin rolle i konserten.
– Jeg ble så smigret da disse unge jentene ville ha med meg, gamle mannen, lo Teigen.

Hjertelig stemning.

Mange stearinlys og mørkt rom skapte en fin arena, og Mezzo sang om kjærlighet så en nærmest kunne se røde hjerter danse rundt dem i luften. Vokalgruppen fikk god musikalsk støtte av pianist André Bongaard.
Teigen hadde en sentral rolle. Han fremførte tekster av blant andre André Bjerke, Cornelius Moe og Stein Mehren. Publikum fikk mange små litteraturperler drysset i fanget.

Mange kjærlighetssanger.

Grete Mørch, Anita Myrmæl, Anne-Karine Kjus, Marianne Sundal, Turi Rødset Theimann, Marit Hauken og Camilla Glende har sunget sammen i fem år og bygget opp et bredt repertoar. Men de har funnet ut at de har mange kjærlighetssanger.
– Vi er opptatt av kjærlighet og det var en fin mulighet å bruke de sangene i kveld. Det passet godt, sier Turi Rødset Theimann.
SANG OM KJÆRLIGET: Grete Mørch (f.v.), Anita Myrmæl, Anne-Karine Kjus, Marianne Sundal, Turi Rødset Theimann, Marit Hauken og Camilla Glende holdt konsert med kjærlighetssanger på intimscenen i Rådhusteatret lørdag kveld.