Gå til sidens hovedinnhold

Øyvind Blunck til Ytre Enebakk

Artikkelen er over 13 år gammel
YTRE ENEBAKK:Søndag 7. oktober skal Øyvind Blunck til Ytre Enebakk for å besøke Fritjof og høna Priscilla. Det er tvilsomt om han har med seg mopeden for han skal først og fremst synge sammen med Enebakk blandakor i konserten på Mjær ungdomsskole.
Konserten er en erstatning for avlysningen 31. april. Da skulle koret ha konsert med Øyvind Blunck som gjest. Men så gikk han bort og ødela benet bare noen dager før da Fritjof kjørte mopeden utfor scenen, sier Helvi Saltnes, leder for Enebakk blandakor.
Søndagens konsert er erstatning for den avlyste. Det betyr at alle som hadde kjøpt billett til vårkonserten kunne til søndagens konsert. Svært mange benyttet seg av den muligheten og resten av billettene er solgt forlengst.
Vi kunne ha solgt ut en forestilling til, men det passet ikke Øyvind Blunck som har forestilling med Hege Schøyen for tiden, sier Helvi Saltnes.
Konserten i Ytre Enebakk er en takk fra Fritjof til Enebakk blandakor som stilte opp som både kor og statister i "Fritjovs jul" på NRK.