KIRKEBYGDA:Kulturkonsulent Henning Bergersen i Enebakk er fornøyd med både bredden i arrangementene og publikumsbesøket under kulturdagene, som ble avsluttet i helgen med Bjelleklang og Enebakk janitsjar. I løpet av drøyt halvannen måned har enebakkfolk kunnet velge mellom rundt 30 forskjellige kulturarrangementer.
–Over all forventning publikumsmessig med unntak av tre arrangementer. Da Stein Lillejordet hadde sin konsert med musikk fra Enebakk i gammel tid, var det stappfullt på Holtop, likeledes trakk skuespilleren Jon Eikemo og folkemusikktrioen Kirsten Bråten Berg, Annbjørg Lien og Bjørn Ole Rasch fullt hus. Revyen til Enebakk Dramatiske Sælskab har også stort sett gått med fulle hus.
–Hva var det som ikke fungerte så godt?
–Alt fungerte bra, men det var ikke så mye publikum som ventet på konserten til Unni Wilhelmsen. Det skyldtes delvis noe billettkrøll. Forfatterbesøket med Levi Henriksen trakk heller ikke så mange, men kan nok forklares med et folkemøte samme kveld som vi ikke visste om på forhånd. Dessuten var det få til stede under åpningen av utstillingen med kunstneriske arbeider signert kulturskoleelever i Enebakk og den svenske vennskapskommunen Hammarö.
–Alt i alt er vi veldig fornøyd og nå skal det bli godt å puste ut. Heldigvis er det to år til det blir kulturdager i Enebakk neste gang, sier kulturkonsulent Henning Bergersen.