Kiran Kaur Garcha fra Never Empty UB på Ski vgs tok 2. plassen som Beste selger

TOK SØLV: Kiran Kaur Garcha fra Never Empty UB, Ski vgs. Foto: Ungt Entreprenørskap Norge

TOK SØLV: Kiran Kaur Garcha fra Never Empty UB, Ski vgs. Foto: Ungt Entreprenørskap Norge

Av
Artikkelen er over 5 år gammel
DEL

LILLESTRØM: - Utrolig gøy, sier Kiran som er salg- og markedsansvarlig i Never Empty UB fra Ski vgs i en pressemelding fra Ungt entreprenørskap.

I Never Empty UB er hun ansvarlig for å utarbeide markedsplaner, planlegge salgsarbeidet og utøve operasjonelt salg til sluttforbruker og mellomledd. Dette innebærer blant annet at hun skal utføre analyser av kundebehov, målgrupper og markedsundersøkelser.

Prisen ble delt ut på NMs andre dag. Nær 100 dommere fra arbeids- og næringsliv deltok i juryeringen av de beste ungdomsbedriftene fra hele landet. NM for Ungdomsbedrifter arrangeres av Ungt Entreprenørskap.

– Det har vært to lærerike dager, sier Kiran.

Never Empty UB Never Empty UB skal utvikle og selge en innovativ løsning for automatisk varebestilling primært rettet mot HORECA-markedet. Løsningen skal selges gjennom salg – og markedsføring mot storhusholdningsgrossister og sisteledds aktører innenfor HORECA og andre deler av næringsmiddelindustrien som har behov for å optimalisere sitt bestillingssystem på en enklere og mer nøyaktig måte.

Juryens begrunnelse

– Blant de 377 kandidatene er vinneren av 2. plassen spesielt oppmerksom på kunden, og hun er flink til å skape en relasjon som får kunden til å føle seg vel. At hun i tillegg er en sjarmerende dame med god produktkunnskap gjør henne til en fremtidig salgsener, sier prisutdeler; Marianne Ødegaard Ribe, administrerende direktør, Norgesgruppen Servicehandel.

Les også: Knekk koden UB fra Frogn vgs tok to 1.plasser i NM for ungdomsbedrifter

Entreprenørskap må læres

11 077 elever i videregående skoler har drevet Ungdomsbedrift dette skoleåret. Elevene starter, driver og avvikler sine egne bedrifter med lærer som veileder og en mentor fra næringslivet. Ideene er elevenes egne og bedriftene registreres i Enhetsregisteret som egne juridiske enheter.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken