Gå til sidens hovedinnhold

Kjørte i 100 i 50-sonen

Artikkelen er over 4 år gammel

Vi har et tilbud til deg. Prøv ØB+ og få tilgang til alt på ØB.no i åtte uker for kun 99 kroner.

KOLBOTN: En 28 år gammel mann fra Oslo må belage seg på å bruke bena en tid fremover, da han ble målt til å kjøre i 100 km/t i 50-sonen i Skiveien ved avkjøringen til Tårnåsen.

– Dette er ikke noe å skryte av. Vedkommende risikerer ubetinget fengsel for denne hastigheten. Han har i alle tilfelle mistet førerkortet for en god tid fremover. Han har ikke skjønt poenget med fartsgrenser, da han ble tatt ved 13.30-tiden, som er det tidspunktet hvor mange skoler slutter. Dette er ikke bra, sier distriktsleder for UP Distrikt 1 Øst og Innlandet politidistrikter Stein-Olaf Røberg.

Røberg presiserer at dette er et sted hvor UP ofte har kontroller, og at de helt sikkert vil komme tilbake.

– Her har vi vært på mange alvorlige ulykker tidligere, og denne kontrollen som var på formiddag og tidlig ettermiddag viser at det kjøres fort til alle døgnets tider. Heldigvis har vi fått luket bort én sjåfør som ikke overholder fartsgrensene i dag, sier Røberg.

I tillegg til mannen som kjørte dobbelt så fort som fartsgrensen, ble 14 bøtelagt for å ha kjørt for fort, fire fikk bot for mobilbruk samt at én bilfører ble anmeldt for prikker.

 

Kommentarer til denne saken